URGENT: Participa al seminari sobre construcció de pau i gestió de conflictes a l’arc mediterrani!

URGENT: Participa al seminari sobre construcció de pau i gestió de conflictes a l’arc mediterrani!

El seminari tindrà lloc, prop al Masnou, del 18 al 24 de Novembre, sota el títol "Strengthening international volunteer organizations in the Mediterranean area taking into account the specificity of the region and the longstanding history of IVS organizations to work for peace".

Aquest seminari té com a objectiu arribar als membres del personal i / o voluntaris actius de les branques de SCI i organitzacions associades que volen fomentar la cooperació amb l'Arc Mediterrani i que tenen un gran interès en l’àmbit de la construcció de la pau.

La temàtica del seminari surt a proposta de la reunió del grup MIDI (grup internacional de l’SCI de treball amb els països de l’arc mediterrani), de l'any passat, i per tant, es duran a terme  sessions d'aprofundiment en la construcció de pau i gestió de conflictes en el context Midi. Podeu consultar el programa provisional en aquest document
 
PARTICIPANTS:

Voluntaris actius / Personal / Membres del directori de les organitzacions participants que siguin capaços de treballar en anglès. La idea és que els nous projectes / idees per a la cooperació poden ser desenvolupades i discutides durant el seminari.

Condicions per als participants:

No hi ha quota de participació, l’allotjament i la manutenció estan inclosos,  i el viatge es reemborsarà d'acord amb les regles del programa Erasmus +.

La data límit per inscriure’s és el 4 de Novembre.

Per fer-ho només has d'omplir aquest formulari!