Formacions de la guia Entre Terres per a professorat i educadores

Formacions de la guia Entre Terres per a professorat i educadores

Aquest mes d'octubre des de l'SCI oferim formacions per donar eines per abordar les migracions i el refugi des d'una perspectiva de transformació social i d'educació per la pau. Inscriu-t'hi!

En un context com l'actual i arrel també dels atacs recents a Barcelona i Cambrils, es fa molt necessari cercar i elaborar eines per tal de reflexionar sobre les migracions i refugi des d'una perspectiva transformadora i antiracista per poder combatre el discurs de l'odi i de la xenofòbia. Entre Terres és una més de les eines que algunes entitats estem posant a l'abast de professorat i educadors/es en el lleure per tal de facilitar el debat i l'anàlisi acurat sobre les causes i les situacions que estan patint les nostres veïnes del sud del mediterrani. A més, ho fem amb un enfoc de drets humans i de solidaritat i amb l'objectiu de promoure el pensament crític i la construcció d'alternatives. 

La guia Entre Terres està disponible online, però durant aquest mes d'octubre volem oferir formacions presencials a professorat i educadors/es en el lleure. Les formacions seran dues per professorat d'escoles i instituts (educació formal) i dues per a educadors/es en el lleure, caus, esplais, centres oberts (educació no formal) i no tindran cap cost.

FORMACIÓ PER A DOCENTS
Donarem les eines per adaptar la guia educativa Entre Terres a les aules.

Dates a escollir: 7 o 21 d'octubre de 9:30h a 14:30h 
Lloc: La Vaqueria de l'SCI (C. Carme 95. Baixos 2a. Barcelona)
Inscripcions aquí.

FORMACIÓ PER A EDUCADORS/ES EN EL LLEURE
Donarem les eines per adaptar la guia educativa Entre Terres amb dinàmiques d'educació no formal.
Dates a escollir: 28 de setembre o 11 d'octubre de 17:30h a 21h
Lloc: La Vaqueria de l'SCI (C. Carme 95. Baixos 2a. Barcelona)
Inscripcions aquí.

Per a més informació i dubtes pots contactar a activitats@sci-cat.org