Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Els mesos de juny i juliol oferim formacions presencials i online sobre voluntariat internacional. Inscriu-t’hi!

Abans de que arribi l’estiu, a l’SCI oferim diversos espais formatiu per aquelles persones que marxen a participar en projectes de voluntariat internacional (camps de treball i voluntariat de llarga durada), les formacions, però, són obertes a tothom.

Formació de voluntariat internacional

És la formació que fan totes les persones que marxen de camps de treball internacional de l’SCI, però són obertes a tothom. Es tracta d’obrir un espai crític on analitzar les problemàtiques globals, aprofundir en les desigualtats i compartir eines per la resolució i transformació de conflictes. Es realitza amb mètodes d’educació no formal i està reconeguda pel Pla de formació del Voluntariat de Catalunya.

Properes edicions: Per al 2021 les dates per a les formacions bàsiques són:

12 i 13 de juny a Cambrils
10 i 11 de juliol (en línia)

Formació d’aprofundiment

És la formació que fan aquelles persones que marxen a camps de treball de països del sud global o a altres països amb certes característiques que considerem que demanen una formació extra, però són obertes a tothom. L’objectiu és treballar la mirada decolonial i les desigualtats i relacions dels països del nord i sud global.

12 i 13 de juny del 2021 a Cambrils + 26 de juny a Barcelona
12 i 13 de juny del 2021 a Cambrils + 10 de juliol a Barcelona o en línia

T’interessa? Aquí trobaràs més informació i el formulari d’inscripció.

Formació per coordinadores de camps

Coordinar un camp de voluntariat i altres projectes de voluntariat internacional  i acompanyar un grup divers pot representar un repte. Des de l’SCI organitzem una formació per tal d’oferir recursos pràctics, solucionar dubtes i compartir inquietuds a l’hora de coordinar un projecte de voluntariat al territori. L’objectiu principal d’aquesta formació, doncs, és proporcionar les eines necessàries per facilitar i dinamitzar grups, així com resoldre i transformar conflictes.

Els continguts de les formacions consistiran en dinàmiques sobre participació i dinamització de grups, prevenció, transformació i resolució de conflictes, entre d’altres.

Propera edició: 12 i 13 de juny del 2021 a Cambrils.

T’interessa? Aquí trobaràs tota la informació pràctica i el formulari d’inscripció.