Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Els mesos de maig, juny i juliol oferim formacions presencials sobre voluntariat internacional, necessàries per fer el teu projecte amb l’SCI. Inscriu-t’hi!

Per fer un projecte de camp de voluntariat, de llarga durada o per coordinar un camp cal que facis la formació prèvia corresponent! Abans que arribi l’estiu, a l’SCI oferim diversos espais formatiu per aquelles persones que marxen a participar en projectes de voluntariat internacional (camps de treball i voluntariat de llarga durada). Les formacions, però, són obertes a tothom que hi tingui interès!

Formació de voluntariat internacional

És la formació que fan totes les persones que marxen de camps de treball i de llarga durada de l’SCI, però són obertes a tothom. Es tracta d’obrir un espai crític on analitzar les problemàtiques globals, aprofundir en les desigualtats i compartir eines per la resolució i transformació de conflictes. Es realitza amb mètodes d’educació no formal i està reconeguda pel Pla de formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Properes edicions: Per al 2023 les dates per a les formacions bàsiques són:

27 – 28 de maig a Calafell, Baix Penedès (Casa de Colònies Artur Martorell)
1-2 de juliol a Clariana de Cardener, Solsonès (Can Bajona Granja-Escola)

Formació d’aprofundiment

És la formació que fan aquelles persones que marxen a camps de treball de països del sud global o a altres països amb certes característiques que considerem que demanen una formació extra, però són obertes a tothom. L’objectiu és treballar la mirada decolonial i les desigualtats i relacions dels països del nord i sud global. Si fas un projecte al sud cal que facis una formació general i una formació d’aprofundiment.

17 de juny a la seu de l’SCI Catalunya (Barcelona)
15 de juliol a la seu de l’SCI Catalunya (Barcelona)

T’interessen? Aquí trobaràs tota la informació pràctica i el formulari d’inscripció per a ambdues formacions.

Formació per coordinadores de camps

Coordinar un camp de voluntariat i altres projectes de voluntariat internacional i acompanyar un grup divers pot representar un repte. Des de l’SCI organitzem una formació per tal d’oferir recursos pràctics, solucionar dubtes i compartir inquietuds a l’hora de coordinar un projecte de voluntariat al territori. L’objectiu principal d’aquesta formació, doncs, és proporcionar les eines necessàries per facilitar i dinamitzar grups, així com resoldre i transformar conflictes.

Els continguts de les formacions consistiran en dinàmiques sobre participació i dinamització de grups, prevenció, transformació i resolució de conflictes, entre d’altres.

Propera edició: 27 – 28 de maig a Calafell, Baix Penedès (Casa de Colònies Artur Martorell)

T’interessa? Aquí trobaràs tota la informació pràctica i el formulari d’inscripció per a la formació de coordis.

Preus:
– Si ets sòcia de l’entitat, aquestes formacions no tenen cap cost addicional per a tu.
– Si no ets sòcia de l’entitat, cadascuna de les formacions té un preu de 50 €, menjar i allotjament inclosos.

Per a qualsevol dubte, consulteu-ho amb participacio@scicat.org.

Gràcies!

Amb el suport de:

blank