Universitat d’Estiu: Training for Trainers in methods of Peace Education!

Universitat d’Estiu: Training for Trainers in methods of Peace Education!

Tens ganes d'aprendre? De formar-te en l'àmbit d'educació per la pau? De conviure amb gent de tot el món? Aquí tens la nostra proposta! El grup "No More War", de l'SCI Internacional, organitza a Catalunya el seminari "Advanced Training for Junior Trainers in methods of Peace Education"  entre el 2 i el 8 de Setembre del 2013. També t'oferim la possibilitat d'ajudar-nos en l'organització, necessitem un bon cop de mà!L'any 2010 es va crear, dins de l'SCI Internacional, el grup "No More War", amb l'objectiu de promoure la cultura de pau i fer visibles les arrels antimilitaristes de l'entitat. En el marc d'aquest projecte, el proper 2 de setembre començarà a Catalunya el Seminari Internacional Advanced Training for Junior Trainers in methods of Peace Education.

L'objectiu d'aquest seminari és aprofundir en els conceptes més teòrics com pau, no violència, racisme, etc. a la vegada que es creen nous tallers avançats de cultura de pau dins de l'educació no formal, i s'ideen noves formes de posar en pràctica i promoure la cultura de pau. Una oportunitat de formar-te i conviure amb gent de les branques de l'SCI d'Itàlia, Alemanya, Àustria i Romania! T'ho perdràs?

En aquest document podeu trobar més informació!

Si esteu interessats en participar, ompliu aquest document, i envieu-lo a voluntariat@sci-cat.org.

I si esteu interessats/des en ajudar-nos en l'organització, només cal que ompliu aquest formulari! Allà us expliquem de quina forma podeu donar un cop de mà!


Recorda que per ser persona voluntària i/o sòcia tens preferència a l’hora de ser escollida!