Fòrum Social Català

Fòrum Social Català
blankEls propers 11,12 i 13 d'Abril es celebrarà el Fòrum Social Català i com cada dos anys serà un dels actes més multitudinaris de les ONGs dels nostre país. Durant tres dies hi haurà un munt de tallers, debats, col·loquis i d'altres activitats autogestionades per les entitats del tercer sector català.

Es començarà per una taula rodona el divendres a les sis de la tarda, a la seu central de la UB, sobre la concepció local-global de les lluites i estarà portat per Gabriela Serra i Ada Colau. Després, a les vuit, es projectarà la pel·lícula “Libre te quiero” de Basílio Martín, a la mateixa Universitat.

El dissabte serà el torn per a les ONG's i també per al SCI-Catalunya, ja que durant tot el dia es realitzaran tallers tan dins com a fora la central de a UB. Us animem a participar a tots ells i passa-vos per l'Espai Fira a les 12 on el grup Canvia el Discurs del SCI estarà muntant una Biblioteca Humana sobre temes de racisme, xenofòbia, immigració i viure en un país estranger. És un taller diferent on esperem que trobeu llibres-persones interessants i que us provoquin moltes preguntes.

El diumenge, aquest cop a Plaça Catalunya i des de les 11 del matí, serà un dia per a reflexionar sobre el que és el Fòrum Social Català i parlar de les seves accions de futur, però també de música, animacions i dinar comunitari.

Esperem que us animeu a venir, participar en moltes de les activitats i a visitar-nos el dissabte a les 12 a l'espai de la Fira!

Per més informació podeu anar al web de la trobada:http://fscat.blog.pangea.org/