Ja tenim la foto guanyadora de #LaInstantània !

Ja tenim la foto guanyadora de #LaInstantània !

Joan Arnijas ha estat el guanyador del concurs de fotografies de voluntariat #LaInstantània d’enguany amb la foto “Il·luminant el camp”, que va fer durant un camp de treball a Castelldans

Com cada any, hem organitzat el concurs de fotografies de voluntariat transformador amb perspectiva crítica de l’SCI #LaInstantània. El guanyador d’aquesta edició ha estat Joan Arnijas amb la fotografia “Il·luminant el camp”. En la fotografia, un raig de llum apareix darrere un voluntari mentre descarrega un carretó de sorra per construir una bassa a La Comanglora, durant el camp de treball de Castelldans. Les voluntàries que han assistit a la trobada l’han escollit com a fotografia guanyadora i per tant el Joan s’emporta la participació gratuïta a una Formació Internacional! Enhorabona al Joan i a totes les persones que hi han participat!

Títol i autoria: ‘Il·luminant el camp’ – Joan Arnijas
Descripció: un raig de llum apareix darrere un voluntari mentre descarrega un carretó de sorra per construir una bassa a La Comanglora, al camp de treball de Castelldans.

En total aquest any s’han presentat 16 fotografies. A continuació podeu veure les altres 4 finalistes: 

Títol i autoria: ‘The music of working hard’ – Ammar Ghaith

Títol i autoria: ‘Bug Hotel’ – Joan Rovira
Descripció: El treball en equip és un dels punts claus a desenvolupar al llarg de la vida professional. En aquest camp de treball hem combatut el canvi climàtic reutilitzant elements bàsics per proporcionar als animals una llar.

Títol i autoria: ‘Cors de tot el món’ – Berta Rebordosa
Descripció: Captura de pantalla del camp de treball online “Wikipedia for Peace”, que va tenir lloc durant el confinament.

Títol i autoria: ‘Garbell i Pala’ – Joan Arnijas
Descripció: Un cop garbellada la terra, un voluntari llança les pedres sobrants. La sorra fina obtinguda serà utilitzada per a la construcció d’una bassa a La Comanglora, durant el camp de treball de Castelldans.