GPS: ens presentem!

GPS: ens presentem!

El grup de suport de camps de treball, o altrament conegut com Grup Pel Suport (GPS), és una iniciativa que va sorgir arran del desig de potenciar l’experiència de voluntariat que ofereixen els camps de treball locals. El nostre objectiu és fer una revisió continuada dels camps ja realitzats anteriorment i fer un seguiment més personalitzat de cadascun per poder aportar un suport extra a les coordinadores i promotores, de cara a recursos o possibles problemes logístics.

A GPS fem revisions grupals de les avaluacions que les voluntàries fan arribar a l’SCI i procurem buscar les solucions o alternatives més viables per fer que de cara a l’any següent l’experiència sigui encara més enriquidora i profitosa.

Enguany ha estat el primer any que aquest grup s’ha posat en funcionament. Van assistir a la trobada de promotores i posteriorment cada membre del grup ha donat suport als diferents camps. També hem tingut un paper important en les visites als camps, ja que no només hem establert uns criteris de valoració, sinó que també hem elaborat i dut a terme workshops de diferents temàtiques transversals (com sostenibilitat, promoció de la pau, gènere i comunicació no violenta) per a que els participants dels camps poguéssin escollir aquella que els cridava més l’atenció.

Si tens experiència en camps de treball o en voluntariat i t’agradaria col·laborar amb nosaltres per ajudar-nos a seguir fent créixer l’experiència, no dubtis en posar-te en contacte amb el SCI i preguntar per el GPS!