Ja tenim les guanyadores del concurs ‘Retalls de voluntariat’!

Ja tenim les guanyadores del concurs ‘Retalls de voluntariat’!

El passat mes de març vam donar el tret de sortida del segon concurs de relats i il·lustracions de voluntariat de l’SCI. Avui donem a conèixer les obres guanyadores!

CONCURS DE RELATS

1r premi: Maduixes, nabius i gerds, de Clara Jorge Blanco

Maduixes, nabius i gerds descriu l’essència de viure un camp de treball amb senzillesa, delicadesa i naturalitat. A través d’aquest relat, pots notar l’escalf del grup amb els 5 sentits, traslladar-te a un camp de treball de l’SCI i viure l’experiència mentre el llegeixes.

Llegeix el relat Maduixes, nabius i gerds aquí

2n premi: Quan es dibuixa l’inici, d’Iris Martínez Villalonga

Quan es dibuixa l’inici és una obra molt literària, amb un estil força poètic, que explica les inquietuds que se li desperten a una persona i que l’empenyen a fer un voluntariat. A través d’un seguit de metàfores molt ben trobades, descriu les emocions que mouen a una activista a prendre la decisió de formar part d’un projecte comunitari.

Llegeix el relat Quan es dibuixa l’inici aquí

3r premi: Les brases, de Gemma Jordà Ferrer

A través d’una conversa amb l’àvia, Les brases descriu la sensació de cohesió de grup en moments clau i reflexiona sobre el sentit del voluntariat.

Llegeix el relat Les brases aquí

CONCURS D’IL·LUSTRACIONS

1r premi: Assaborint la vida, de Lara Muñoz Lannes

blank

L’enhorabona a les premiades i moltes gràcies a totes les participants!

Si voleu llegir els relats finalistes de l’edició passada, podeu donar un cop d’ull al recull de relats il·lustrats que vam publicar!