Hem guanyat el concurs de l’1% de cooperació del CNJC!!

Hem guanyat el concurs de l’1% de cooperació del CNJC!!
El projecte de cooperació amb Palestina impulsat pel Servei Civil Internacional, Reforçar la cultura de la no
violència i el treball voluntari entre el jovent palesti, a partir de la
revalorització de la seva identitat entre Jerusalem i Cisjordània
, ha guanyat el premi de l’1% del pressupost de cooperació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

+

El present programa pretén potenciar la cultura de la no violència, la solidaritat i el treball voluntari entre el jovent de Palestina a partir de reforçar els processos culturals i identitaris. L’acció s’implementarà a Jerusalem i a diverses localitats de Cisjordània, tenint com a principal població beneficiària el jovent palestí -dones i homes- d’entre 14 i 35 anys.

S’implementaran activitats adreçades a promocionar el treball voluntari i la resistència pacífica entre el jovent palestí de diverses comunitats, per tal de potenciar la solidaritat i buscar vies alternatives a la violència: formació en voluntariat i resistència pacífica, la recuperació d’espais o, les campanyes de recollida d’olives i de reforestació, en són un exemple. També s’implementaran activitats que incidiran directament sobre el desenvolupament juvenil, dones i homes, per a que puguin prendre les seves pròpies decisions i dissenyar les seves pròpies iniciatives amb la finalitat d’incidir sobre les seves comunitats, i la societat palestina en general: les visites a models de conducta positiu, la recerca i desenvolupament cultural i les habilitats per la vida, en són un exemple.

Les activitats conjuntes – intercanvis juvenils -, permetran que el jovent de Cisjordània i de Jerusalem es trobi i desenvolupi estratègies comuns per conèixer i/o reforçar la seva identitat palestina com a resistència pacífica davant de les polítiques d’ocupació d’Israel.

Amb el suport del CNJC, el projecte incidirà en les activitats conjuntes d’intercanvis juvenils.

Des de l’SCI-Cat hem rebut la notícia amb molta alegria i satisfacció. Gràcies, CNJC!