Arrenca el II Fòrum Internacional Youth Act!

Arrenca el II Fòrum Internacional Youth Act!

La segona edició del Fòrum Internacional Youth Act! tindrà lloc a Barcelona del 13 al 17 de juny i combinarà sessions de treball intern entre activistes locals i de la Mediterrània i actes públics. Participa-hi!

El segon Fòrum Internacional Youth Act! és a punt de començar! L’hem Organitzat amb el CJB, serà a Barcelona del 13 al 17 de juny i reunirà joves d’arreu de la Mediterrània per teixir estratègies de resistència comunes. Hi haurà una part molt important de debats i treball intern però també hi haurà tres actes oberts al públic on t’animem a participar!

L’acte inaugural del fòrum abordarà les possibilitats de lluites compartides i d’estratègies comunes d’arreu de la Mediterrània amb un debat intergeneracional. Serà el dilluns 13 de juny a les 18:30h a La Model en format taula rodona i comptarem amb Gabriela Serra, Manuel Delgado, el Sindicat d’Habitatge del Casc Antic i la Crida LGBTI. Moderarà la periodista de Crític Helena Martín.

El dijous 16 de juny hi haurà un diàleg Bcn-Colòmbia, on parlem amb col·lectius i activistes juvenils sobre el context colombià. Un any després del Paro Nacional i en context d’eleccions… què? Serà a les 18h a l’Espai jove La Fontana.

Per posar punt i final al Fòrum, farem una roda de premsa on exposarem les conclusions d’una setmana intensa de debats i treball intern. Comptarem amb les més de 30 activistes participants del Fòrum i tindrà lloc divendres 17 de juny a les 11h a La Nau Bostik.

Entrada a les activitats per ordre d’arribada i fins a completar aforament.

 

blank