Intercanvi a Ucraïna…. TABULA RASA DEL VOLUNTARIAT INTERNACIONAL!

Intercanvi a Ucraïna…. TABULA RASA DEL VOLUNTARIAT INTERNACIONAL!

L'intercanvi tindrà lloc del 10 al 18 d'Agost als Càrpats, Ucraïna, i reunirà 36 participants de 7 països diferents. T'animes a ser un d'ells?Què tenen en comú dur un estil de vida sostenible, l'esport, la pau, l'artesania, el diàleg intercultural, la inclusió social o la lluita contra el racisme i la xenofòbia?  EL VOLUNTARIAT INTERNACIONAL! 

En aquest projecte ens agradaria imaginar el VOLUNTARIAT INTERNACIONAL com un tauler en blanc, com una  tabula rasa, i d’aquesta manera mirar amb nous ulls i omplir amb temes, idees i activitats el futur del voluntariat !!

Sobre què tractarem? Tot, des dels temes i problemes abordats pels projectes de voluntariat internacional fins a la forma en que es treballa el diàleg intercultural durant aquest, passant pel tipus de treball que duem a terme. .
Junts omplirem el tauler en blanc amb els debats i presentacions sobre el voluntariat i temes dels projectes!

METODOLOGIA

A través de petits grups de treball desenvoluparem noves idees o provarem alguns mètodes o exercicis interactius i creatius, farem sessions pràctiques on els participants puguin presentar certs mètodes de treball (jocs o activitats) , també hi haurà temps per a les manualitats, l’esports,  el ioga, la fotografia, els tallers de disseny, les sessions de pluja d'idees per desenvolupar nous projectes de futur….
El projecte reunirà 36 participants de 7 països per discutir, intercanviar, crear i debatre junts sobre el voluntariat internacional. L'intercanvi està organitzat amb el suport de la Joventut en Acció Agència executiva del programa.

Més informació aquí.

Per aplicar cal que ens enviïs aquest formulari abans del 19 de juliol a SCI Catalunya voluntariat@sci-cat.org!