Intercanvi de dones Nazarlones, tota la info!

Intercanvi de dones Nazarlones, tota la info!

Es tracta d’un intercanvi amb dones palestines que viuen a Natzaret i que pertanyen a l’associació ‘Woman against Violence‘. Es faran jornades de formació i d’intercanvi d’experiències tot visitant altres entitats. La formació anirà enfocada a analitzar l’activisme social des de la perspectiva de la dona, i més en concret, de la dona palestina que viu sota ocupació israeliana.

Les dones que vulgueu participar-hi, abans de marxar haureu de preparar-vos una explicació de com veieu el treball de gènere a casa nostra, quines iniciatives us semblen interessants, la vostra visió sobre la implicació política des de la mirada de la dona i fer un panorama general de l’activisme social català i femení.

+ info!

Després del viatge, haureu de fer una 1 hora de presentació del que heu viscut/après aquí a l’SCI-Cat.

La intenció de tot plegat és crear un grup estable de treball per Palestina, com ha anat succeint amb les anteriors noies que han viatjat els anys anteriors (Nazarlones, Grup de Voluntàries per Palestina). De fet, dues d’elles seran les encarregades de fer el filtratge de candidatures.

A nivell diners, l’SCI-Cat compta amb una subvenció que les mateixes participants gestionaran, això vol dir que el percentatge de despeses cobertes dependrà del cost total. Normalment, però, la subvenció sol cobrir aproximadament un 50-60% del total.

Animeu-vos a participar!!

Envieu el CV i la carta de motivació a comunicacio@sci-cat.org!! Data límit: 29/10/2010 a les 13.30.