Preparant l’intercanvi juvenil a Croàcia

Preparant l’intercanvi juvenil a Croàcia

Per Cesar Juvencio

L’intercanvi juvenil “What do you see when you look in the mirror?” començarà molt aviat. Es durà a terme entre els dies 22 de febrer i 1 de març a Croàcia. En Cesar i en Tchacka han participat de la trobada preparatòria.

Un intercanvi juvenil ajuda especialment a joves entre 18 i 25 anys amb eines pràctiques sobre temàtiques d’actualitat específiques que poden ser d’utilitat al llarg de les seves vides. Aquestes temàtiques normalment són populars entre la societat, o al menys tenen pes en la capacitat de desenvolupament d’una persona.

El passat dijous 9 de gener, dos dels 6 participants van viatjar a Karlovac (Croàcia), per participar en la preparació de les activitats com sempre es fa en aquests tipus de projectes. En Cesar, que farà de coordinador durant aquest intercanvi; i en Tchacka, que serà un dels participants, van participar de les reunions a la seu de Carpe Diem, l’entitat que organitza l’intercanvi.

En aquesta trobada, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà la temàtica de l’intercanvi, els organitzadors, i alguns dels altres participants.

Avui dia, moltes persones tenen el problema comú de la falta d’autoestima, ja sigui perquè no se senten acceptats per la societat, per haver tingut males experiències en el passat les quals van provocar aquesta baixada de la confiança. En aquest intercanvi es treballaran exactament aquests aspectes amb anàlisis, dinàmiques i reflexions, per a que cada participant pugui obtenir les eines necessàries per millorar aquest sentiment sobre si mateixos i ajudar a altres persones a connectar amb si mateixos.