Ja tenim guanyador de #LaInstantània!

Ja tenim guanyador de #LaInstantània!

Joan Arnijas ha estat el guanyador de #LaInstantània d’enguany amb la fotografia ‘Guiant-nos pel bosc’, que va fer durant un camp de treball a la Vall de Siarb

Durant l’última Trobada de Voluntàries, que ha tingut lloc aquest octubre, hem pogut veure les fotografies finalistes del concurs de #LaInstantània i entre totes hem decidit la que ens agradava més! D’entre les imatges presentades, les participants a la trobada han decidit que la fotografia guanyadora és la titulada: ‘Guiant-nos pel bosc’. En aquesta fotografia, feta pel Joan Arnijas, s’hi pot veure com un voluntari cec és guiat pel bosc durant una excursió que van realitzar en el camp de treball de la Vall de Siarb aquest estiu. El premi és la participació gratuïta a un camp de treball per l’any vinent. Enhorabona al Joan i a totes les persones que hi han participat!

Títol i autoria: ‘Guiant-nos pel bosc’ – Joan Arnijas Fàbregas
Descripció: Un voluntari cec, agafat a la voluntària que té davant, camina durant una excursió de grup.

Aquest any, en total s’han presentat 10 fotografies. A continuació podeu veure les altres 3 persones finalistes:

Títol i autoria: ‘Treballant entre muntanyes’ – Mar Samaniego Costa
Descripció: Les voluntàries construint un mur de pedra al camp Nature Park Alp assistance & local traditions a Varen, Suïssa.

Títol i autoria: ‘De pells i peles’ – Carol Priego Sánchez
Descripció: La importància del menjar en comunitat a Granollers, al camp de treball Open doors, open minds al Centre Penitenciari de Joves Quatre Camins.

Títol i autoria: ‘Emocions, un dia d’estiu, un dia lliure i mil somriures’ – Marina Andreu Sol
Descripció:  Vivint de manera sostenible, sent part de la nostra mare Terra. Reeducant costums i valors per ser més lliures i sinceres a la vegada.