#YoungDefenders: Joves Defensores de DDHH a la Mediterrània

#YoungDefenders: Joves Defensores de DDHH a la Mediterrània

Aquest mes de juliol i agost acollim la residència de 3 joves activistes de Palestina i del Sàhara Occidental en el marc de la campanya #YoungDefenders. Organitzem diferents actes públics a Barcelona, Valls, Olot i Tarragona.

La campanya #YoungDefenders té per objectiu la visibilització del rol de les joves activistes defensores de drets humans arreu de la Mediterrània, per tal de visibilitzar el seu potencial de transformació social i creació de resistències i les vulneracions de drets que pateixen.En el marc d’aquesta campanya impulsada des de l’SCI Catalunya conjuntament amb les associacions Baladna Youth Association (Palestina) i Nova Sàhara Occidental, engeguem una residència d’activistes (Activist in Residence) que acollirà durant un mes a Catalunya a diferents activistes d’organitzacions de la Mediterrània.

Durant la seva estada aquí les activistes:

  • Desenvoluparan un projecte propi per a les seves entitats relacionats amb l’acollida d’un camp de voluntariat internacional i amb formacions especialitzades
  • Descobriran altres projectes d’organitzacions i moviments socials que treballin temàtiques similars a la seves a nivell català.
  • Realitzaran xerrades informatives en diferents municipis catalans per compartir la situació de vulneració de drets humans i el paper de les joves com a defensores de drets (Actes a Barcelona, Valls, Olot i Tarragona)
Actes Públics:Joves defensores de drets humans a la Mediterrània: el cas de Palestina i el Sàhara Occidental

Defensa de drets a la Palestina del 48
amb Baraa Mahameed i Helen Mahajna, de Baladna- Association for Arab youthJoves i no violència als camps de refugiades sahrauís 
amb Chaia Luali, de Nova Sahara Occidental

* L’idioma dels actes serà l’anglès

Dijous 19 de juliol
A les 18.30h a La Fede
C/ Tàpies 1-3. Barcelona

Dimecres 1 d’agost
a les 20h a L’hort dels 4 cantons
Valls

Dimecres 8 d’agost
a les 19:30h a l’Ateneu de la Garrotxa
c/ Bonaire, 22. Olot

Dissabte 11 d’agost
a les 12h a La Imaginada
Tarragona