Justícia climàtica a la Lali Jove!

Justícia climàtica a la Lali Jove!

Les associacions juvenils de la ciutat, dins del Consell de Joventut de Barcelona, organitzen, per sisè any consecutiu, la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Des del CJB s’ha fet una aposta ferma per fer realitat un projecte que reforça el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona.

Durant tota la tarda es realitzaran activitats i tallers, i al vespre, podreu gaudir de concerts a l’aire lliure! Consulteu tot el programa aquí.

En el marc de la festa, el grup de Justícia Climàtica organitza un taller per fomentar les tres R: REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR! Pe fer-ho, les activistes del grup han preparat tot de material i dinàmiques! No t’ho perdis!

Us esperem dissabte 8 de gener a partir de les 17h al Moll de la fusta (BCN)