Justícia Climàtica participa a la Setmana del Consum Responsable

Justícia Climàtica participa a la Setmana del Consum Responsable

Justícia Climàtica participarà a la Setmana del Consum Responsable organitzant dues activitats el 22 i el 28 de març

El grup local de l’SCI Justícia Climàtica participarà a la 2a Setmana del Consum Responsable impulsada per l’Ajuntament de Barcelona. Hi organitzarà dues activitats, un mercat d’intercanvi sostenible el dia 22 de març d’11 a 14:30h i el taller “Contra l’obsolescència programada: llarga vida al teu mòbil” el 28 de març de 17:30 a 20:30h.

El Mercat d’intercanvi sostenible pretén donar una nova vida útil a objectes que anaven a esdevenir un residu. Porta tot allò que no necessitis i que encara es pugui fer servir i emporta’t el que et faci falta! Tindrà lloc a La Vaqueria de l’SCI  (C/del Carme, 95) i cal inscripció prèviajusticiaclimatica@scicat.org. En el taller contra l’obsolència programada t’ensenyarem a allargar la vida del teu ordinador o mòbil, aprenent a reinstal·lar-lo i a optimitzar-lo perquè vagi millor que el primer dia i en puguis gaudir uns quants anys més. Frenem l’obsolescència programada i reduïm els residus electrònics, tot estalviant diners! Porta el teu ordinador o mòbil (amb les dades importants ja guardades) a La Vaqueria de l’SCI. Cal inscriure-s’hi enviant un correu a justiciaclimatica@scicat.org.

En total, la Setmana del Consum Responsable, que se celebrarà del 13 de març al 5 d’abril, constarà de 125 activitats a tota la ciutat organitzades per diverses entitats. L’objectiu d’aquest projecte és el de fer visible que és fàcil consumir de manera responsable i assenyalar que els nous paradigmes de consum han de prioritzar el bé comú. A l’agenda d’activitats podràs consultar-les totes i inscriure’t a les que més t’interessin. T’hi esperem!