La Nakba. 70 anys de resistència a Palestina

La Nakba. 70 anys de resistència a Palestina
La Coalició Prou Complicitat amb Israel organitza diversos actes per commemmorar la lluita del poble palésti arran de la massacre de La Nakba ara fa 70 anys. 
Commemorem els 70 anys de la Nakba a Palestina. La Nakba no és un fet aïllat sinó continu i durader en el temps. La darrera massacre d'Israel a Gaza, n'és una de les més clares mostres, on des del 30 de març dia de la Terra i cinc setmanes de protestes pacífiques de palestines reclamant el seu Dret al Retorn, Israel ha assassinat a 45 persones i n'ha ferit a més de 3.000.

A Catalunya la coalició Prou Complicitat amb Israel (de la qual SCI en forma part) organitza diversos actes durant la setmana, coordinadament amb la Intersindical Alternativa de Catalunya i amb Mercat de Pagès:

En primer lloc el dissabte 12 de maig participarem del Mercat de Pagès i organitzarem una paella vegana acompanyada de moltes actuacions, entre elles Payasos Sin Fronteras / Pallassos Sense Fronteres / Clowns Without Borders, Dj Partisana i Betamorfosis, trobareu més informació aquí.

El dimarts 15, el dia que commemorem la Nakba, us esperem a totes al Pati Llimona, estarem acompanyades de Liliana Cordova Kaczerginski d' IJAN España, Marinah cantant i activista, David Bondia, president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya i Salah Jamal, autor d'el llibre "Nakba, 48 relats de vida i resistència a Palestina". Més informació de l'acte aquí.

El divendres 18 la Comunitat Palestina de Catalunya organitza els Premis Esperança, un acte on només s'hi pot assistir amb invitació.

El 18 i 19 es celebra el seminari sindical – Justícia per a Palestina!, una conferència organitzada per la Xarxa Europea de Sindicats per la Justícia a palestina (ETUN sigles en anglès).

El dissabte 19 convoquem manifestació unitària a Plaça Universitat a Barcelona.

Ha arribat el moment de tallar les complicitats tan presents amb el règim d'ocupació, apartheid i colonialisme d'Israel a Palestina i de reclamar que s'apliqui un embargament militar a Israel.

Us hi esperem a totes. #Nakba70