La Roser busca acompanyant per fer un camp de treball!

La Roser busca acompanyant per fer un camp de treball!

Vols fer un voluntariat acompanyant a una persona amb diversitat funcional a un camp a la Bretanya francesa? Contacta’ns!

L’SCI treballa per la pau i la justícia social entesa com a igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania, per això tenim la inclusió social com a eix transversal. Per tal d’eliminar barreres, intentem trobar la manera per acollir a totes les persones que volen participar en les nostres activitats.

Per aquest motiu estem buscant una persona motivada a participar al camp de treball “Boquen’s community life and restoration in Brittany” a la Bretanya francesa com a acompanyant d’una dona amb diversitat funcional. Es tracta de la Roser, que té 40 anys, i està molt motivada per fer el seu segon camp amb nosaltres, però necessita una mica de suport en el dia a dia i li agradaria anar acompanyada. Ja ha fet camps anteriorment i tots han estat una molt bona experiència!

Aquest estiu ha triat el camp Boquen’s community life and restoration in Brittany que tindrà lloc del 27 de juliol al 10 d’agost.

Busquem una persona que:
– Tingui ganes de participar com a voluntària en un camp i donar suport a la Roser quan ho necessiti.
– Tingui capacitat d’escolta activa i traducció, la Roser està aprenent anglès però té dificultats en la comprensió.
– Estigui disponible del 27 de juliol al 10 d’agost

Les despeses de l’acompanyant estaran cobertes (vols, allotjament i manutenció).

T’hi animes? Escriu-nos a camps@scicat.org