Participa a #LaInstantània, el concurs de fotos de voluntariat de l’SCI!

Participa a #LaInstantània, el concurs de fotos de voluntariat de l’SCI!

Participa al concurs de fotografies de voluntariat de l’SCI i aconsegueix la participació gratuïta a una formació internacional! Envia les teves imatges abans del 25 de setembre!

Organitzem com cada any el concurs de fotografies de voluntariat transformador amb perspectiva crítica de l’SCI. Consulta les bases i el procediment i participa-hi! Pots guanyar la participació gratuïta a una formació internacional.

Les imatges són un dels millors recursos per poder transmetre el significat de les vivències dels projectes de voluntariat. A la vegada, el poder que tenen ens ha de fer pensar en quin tipus d’imatge i quin missatge volem donar. En aquesta edició del concurs de fotos, volem fer especial èmfasi en la comunicació ètica i per a la transformació social.

Condicions de participació:

Totes les persones que durant la temporada 2020-2021 han participat en projectes de voluntariat local o internacional amb l’SCI (camps de treball, EVS, LTV) podran presentar les seves fotos.

Format i presentació:

  •  Les imatges hauran de ser en bona qualitat (mínim de 300 píxels per polzades)
  •  Cada imatge haurà de tenir un títol i dues línies de descripció on s’inclogui el nom del projecte i el lloc.
  •  Cada persona podrà presentar un total de 4 imatges.
  •  Pots concursar a través de la publicació per Instagram amb el hashtag #InstantàniaSCI i mencionant @sci_catalunya o bé enviar les imatges per correu electrònic a comunicacio@scicat.org abans del 25 de setembre de 2021.
Contingut:
  •  La temàtica de les fotografies s’ha de relacionar amb algun d’aquests conceptes: Voluntariat, Justícia climàtica, Feminismes i Interculturalitat.
  •  No es valoraran imatges ofensives o discriminatòries.
  •  Es valorarà que les imatges responguin a criteris de la comunicació ètica, responsable i transformadora. A la guia Vademècum de LaFede.cat i a la nostra Càpsula sobre fotografia ètica hi trobareu consells i recomanacions.
Drets d’ús:
  •  Presentant les imatges al concurs cedeixes els seus drets d’ús a l’SCI Catalunya i les imatges passaran a formar part del banc de recursos de difusió de l’entitat. En l’ús de les imatges sempre que sigui possible es mencionarà l’autoria.
  •  Les fotografies guanyadores passaran a formar part de l’exposició de fotografies “Roda món i agita el teu entorn”, que fa difusió dels camps de voluntariat per totes les biblioteques i altres espais de Catalunya.

blank