L’SCI a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya!

L’SCI a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya!

El proper cap de setmana 22 i 23 d'octubre serem a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Muntarem paradeta i organitzem una xerrada informativa. Vine a visitar-nos!

El Servei Civil Internacional participem per segon any consecutiu a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Com a entitat adherida a la XES, participem muntant una paradeta informativa per a fer arribar la nostra oferta formativa i d'experiències de voluntariat internacional a totes les persones interessades.

A més, aquest serà el segon any que tindrà lloc el camp de voluntariat internacional a la FESC, organitzat conjuntament per la XES i l'SCI. Es tracta d'una experiència d'interculturalitat on un grup de voluntàries d'arreu del món vénen per donar suport a la preparació de la fira i per aprendre i compartir experiències de l'economia solidària i cooperativa. Durant els dies de la fira les voluntàries estaran treballant en la logística de l'esdeveniment i coneixeran diversos projectes de la xarxa. Aquí podeu veure la notícia que han fet des de la XES.

Aquest any, el diumenge proposem, a més, una xerrada informativa sobre com acollir un camp de voluntariat per donar suport a projectes locals! La farem dins la programació de la FESC i us animem a venir a informar-vos!

Impulsa el teu projecte acollint un camp de voluntariat!
Organització de camps de voluntariat internacional per donar suport a projectes transformadors en l’àmbit local. Ponent:
A les 12:30h a la Sala Regina de Lamo
A la Fabra i Coats

No hi faltis! Si no pots venir, però esteu interessats/ades en organitzar un camp de voluntariat, podeu escriure'ns a incoming@sci-cat.org.

Per a més informació sobre la fira, aquí la podreu trobar!