L’SCI-Cat, a la Mostra de Documentals Solidaris del CCCB

L’SCI-Cat, a la Mostra de Documentals Solidaris del CCCB

Organitzada pel programa de COM Ràdio ‘Tots per Tots’, la Mostra suposa una alternativa al Festival Docúpolis i vol fer d’altaveu de les organitzacions no governamentals catalanes així com de les persones individuals que han dut a terme projectes solidaris que es poden mostrar en format vídeo.

Les projeccions es concentraran en dues jornades: el dissabte 3 i el diumenge 4 d’octubre. L’SCI-Cat hi participarà dissabte amb el vídeo promocional dels camps de treball (vegeu-lo aquí), que es projectarà junt amb més vídeos d’altres ONGs catalanes. La sessió començarà, doncs, a les 12h del dissabte 3 d’octubre, a la sala 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

La Mostra de Documentals Solidari també acollirà el documental de Núria Tomàs i Hannah Cross sobre l’emigració africana. ‘Africans en ruta. Reflexions sobre l’emigració’, és fruit del viatge que l’any 2008 ambdues col·laboradores del SCI-Cat van realitzar per l’Àfrica tot seguint la ruta dels emigrants subsaharians fins a la costa senegalesa. Aquest mateix viatge és el que també es va originar l‘exposició fotogràfica ‘Destinació Elinkine’ que l’SCI-Cat va acollir el darrer mes de febrer. L’obra es podrà veure a la sala 2 del CCCB, el proper diumenge dia 4 d’octubre, a les 12h.

No dubteu en consultar tota la programació de la Mostra!!

Més informació a: http://mostradocssolidaris.wordpress.com

Us hi esperem!!

El CCCB està al c/ Montalegre, número 5 de Barcelona.