Marina Andreu guanya La Instantània amb ‘El bany de les cireres’

Marina Andreu guanya La Instantània amb ‘El bany de les cireres’

La voluntària Marina Andreu ha guanyat el primer premi de La Instantània amb la fotografia titulada ‘El bany de les cireres’

L’edició del concurs de fotos de l’SCI d’enguany ja té guanyadora! La fotografia ‘El bany de les cireres’ de la voluntària Marina Andreu feta durant un camp de treball a Dinamarca ha estat la més votada aquest cap de setmana a la trobada de voluntàries. Així, s’emporta la participació gratuïta a una formació internacional. El segon premi de La Instantània se l’emporta Karolina Levanaite amb la fotografia titulada ‘La pausa’, presa durant l’intercanvi juvenil ‘Covid19 what now’ a Suïssa. Ella s’emporta dos obsequis del 40è aniversari de l’SCI: una cantimplora i un bock’n roll. Enhorabona a la Marina i a la Karolina i a totes les persones que hi han participat!

‘El bany de les cireres’ de Marina Andreu – 1r premi

Aquest estiu hem fet malabars a la ciutat ecològica Dyssekilde. El Festival Himmelstorm ens ha brindat l’oportunitat per conèixer les seves terres i les costums dels qui l’habiten. Plegades hem après a conviure d’una manera més sostenible i, evidentment, hem gaudit del talent dels artistes locals com si fóssim a casa nostra.

Just en aquesta fotografia podem observar la reconstrucció d’un dels banys de compostatge per al festival. La tasca consistia en netejar a fons les casetes de fusta, llimar la pintura antiga i finalment, pintar-les de nou. Bé, una feina força entretinguda però ben endolcida pels cirerers que ens abraçaven.

‘La pausa’ de Karolina Levanaite – 2n premi

La Fàtima prenent una infusió a l’intercanvi ‘Covid19 what now’ a Bern, emmarcada pel nostre planning setmanal.

‘Diversita(r)t estirada a la gespa’ d’Àneu Muns – Finalista

Es pot distingir com el grafiter Jako de @jakocostum relaciona cada color que conforma la bandera LGBTIQ+ interseccional amb un spray del seu joc. Està identificant els colors que la conformen, precisament pel que la bandera per se està destinada, proporcionar representativitat als diferents col·lectius i les seves reivindicacions.

‘Respirant una posta de sol’ de Karolina Levanaite – Finalista

Enmig de tota l’intensitat d’un intercanvi també hi ha molts moments de pau i reflexió, a Bern vam tornar a valorar la consciència de l’ara.

 

També podeu veure la fotografia guanyadora de La Instantània 2021 i la resta de finalistes aquí!