El projecte ‘Migrarratives2’ ja està en marxa!

El projecte ‘Migrarratives2’ ja està en marxa!

‘Migrarratives2, transformant narratives migratòries als barris’ és un projecte que desenvolupem amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de Nexes

Acabem de començar el projecte “Migrarratives2: transformant narratives migratòries als barris”. Es tracta d’un projecte d’un any d’Aprenentatge Servei que desenvolupem amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de Nexes i el grup Entreterres.

El projecte pretén apropar els joves a la temàtica de les migracions i transformar les narratives migratòries dels barris del Poble-Sec i del districte de Sarrià – Sant Gervasi. El projecte vol augmentar el (re)coneixement ciutadà del dret a desplaçar-se i migrar, i visibilitzar actituds discriminatòries per tal de revertir-les.

Aquests dies ens hem reunit amb les companyes de Nexes i d’Entreterres i amb representants de cada Institut per preparar les primeres sessions presencials amb l’alumnat. Estem molt il·lusionades i durant els pròxims mesos us anirem explicant molt més!