Nou cicle de Vaqueries: Taller de Teatre Experimental

Nou cicle de Vaqueries: Taller de Teatre Experimental

Amb l’objectiu de facilitar l’expressió de les problemàtiques individuals i comunitàries, el nou cicle de Vaqueries pretén aprofitar l’espai obert al darrer cicle de cinema social i potenciar els mètodes de participació, empoderament i transmissió dels fonaments d’una pràctica pluricultural i multilingüe, produint una feina artística des d’una concepció pròpia.

Volem construir col·lectivament una obra de teatre que aprofundeixi en la realitat de l’immigració, el refugi i l’exili. Al mateix temps, la proposta té la intenció de donar suport a els i les qui participin en el treball creatiu de qualsevol mena, donar ànim per a compartir els seus talents amb altres persones, aprofitant a desenvolupar habilitats i confiança en tots els aspectes de l’actuació pública.

Començarem el proper dimarts 28 d’abril a les 19.30h, i cada dimarts fins el 16 de juny esgotarem una etapa del procés de construcció de l’obra participativa, la qual es representarà en un lloc i data a escollir. El mètode que es farà servir és el d’alt-drama, i serà facilitat per Ras babi Abdalla Babiker (Project Refuge).

Per inscriure’t només cal informar-ho a formacio@sci-cat.org o bé assistint cada dimarts. T’hi esperem!