Noves formacions d’entre[terres] per a formadores!

Noves formacions d’entre[terres] per a formadores!

Ets formadora i vols tenir eines per a reflexionar sobre migracions i refugi? Oferim noves formacions de la guia entre[terres] per formadores aquest maig i juny!

En un context com l'actual es fa molt necessari cercar i elaborar eines per tal de reflexionar sobre les migracions i refugi des d'una perspectiva transformadora i antiracista per poder combatre el discurs de l'odi i de la xenofòbia. Entre[terres] és una més de les eines que algunes entitats estem posant a l'abast de professorat i educadors/es en el lleure per tal de facilitar el debat i l'anàlisi acurat sobre les causes i les situacions que estan patint les nostres veïnes del sud del mediterrani. A més, ho fem amb un enfoc de drets humans i de solidaritat i amb l'objectiu de promoure el pensament crític i la construcció d'alternatives.

Durant maig i juny oferirem noves formacions per a persones interessades en conèixer eines per a ser formadores en la temàtica de migracions i refugi a la Mediterrania. Aquestes estan pensades tant per professorat, educadores en el lleure o persones interessades en general. Després de les formacions de tardor, aquest final de curs posarem en marxa la borsa de formadores d’Entre Terres, per tal d'oferir tallers a espais d'educació no formal, però també a escoles i instituts. Per tal de formar part de la borsa caldrà haver fet la formació prèviament. 

Oferim 3 formacions, apunta't a la que et vagi millor:

– 30 de maig (17-20.30h)
– 12 de juny (17-20.30h)
– 29 de juny (10 – 13:30h)

No coneixes la guia entre[terres]? Pots consultar-la online a http://entreterres.org/

La formació és gratuïta però cal inscprició prèvia a través d'aquest formulari.
Totes les formacions es realitzaran a La Vaqueria de l'SCI (C. Carme 95, baixos 2a, El Raval, BCN).

Per a més informació: activitats@sci-cat.org