Novetats als grups locals de l’SCI! T’apuntes?

Novetats als grups locals de l’SCI! T’apuntes?

Refugiades, Comunicació i sensibilització, Obre la Ment, Akelarre Violeta, Justícia Climàtica i Petjada Jove són els grups locals de l'SCI!

Com moltes sabeu, a l'SCI no només treballem a nivell internacional, sinó que també ho fem localment, des dels diferents grups locals, projectes i activitats que duem a terme a La Vaqueria de l'SCI. Els grups locals estan formats per persones voluntàries que, motivades sovint per una experiència internacional transformadora, decideixen posar el seu granet de sorra en la transformació social també aquí.

Tu també pots formar part d'un grup local! Informa't, truca'ns, vine a una xerrada informativa, escriu-nos un correu i participa en les activitats que organitzen! 

NOU! REFUGIADES
Ens proposem donar resposta a la problemàtica de l'acollida de les persones refugiades en xarxa amb altres entitats i projectes que ja hi treballen. 

NOU! COMUNICACIÓ I SENSIBILITZACIÓ EN EL CONFLICTE
Volem autoformar-nos en l'anàlisi dels conflictes per fer una comunicació crítica i transformadora. Volem anar a l'arrel dels conflictes i sensibilitzar la població entorn a les problemàtiques que els causen. 

NOU! Obre la MENT! 
Volem treballar per promoure amb persones amb malalties mentals i amb diversitat funcional per crear un grup divers i ric. Volem trencar tabús, aprendre, fer voluntariats inclusius i en definitiva, passar-ho bé! 

AKELARRE VIOLETA
És el grup de feminisme de l'SCI. Ens autoformem per adoptar la perspectiva feminista a tots els àmbits de la vida quotidiana. És un grup mixte.

JUSTÍCIA CLIMÀTICA
Al grup de Justícia Climàtica de l’SCI Catalunya reflexionem sobre el canvi climàtic, com aquest és una amenaça per assolir la pau a nivell global; i estudiem alternatives que podem dur a terme a nivell local. 

PETJADA JOVE
Vine a participar amb joves del Raval per promoure la inclusió social al barri! Participem a festes del barri amb altres associacions, organitzem formacions sobre temes socials i promovem el voluntariat! 

Pots escriure'ns a voluntariat@sci-cat.org per a més informació!