Oferta de feina

Oferta de feina
Al Servei Civil Internacional de Catalunya cerquem responsable d'una recerca sobre persones refugiades a Catalunya en el marc d'un projecte europeu.
El Servei Civil Internacional de Catalunya és una entitat que treballa per la pau i la justícia social mitjançant el voluntariat internacional i projectes d'educació per la pau. L'SCI-Cat busca una persona que realitzi un treball de camp al voltant de la situació de les persones refugiades a Catalunya, de manera autònoma i flexible, en coordinació amb SCI Catalunya i les altres organitzacions participants (d'Itàlia, Xipre, Grècia i Hongria).
 
Requisits:
· Preferiblement amb llicenciatura/diplomatura en el camp de les ciències socials.
· Llengües: nivell alt de català i anglès.
· Coneixement i/o experiència  en l'àmbit de les persones refugiades i les entitats que hi treballen.
· Persona autònoma, responsable, creativa, organitzada, proactiva i amb habilitats socials, de treball en equip i interculturals.
· Disponibilitat per participar a la primera trobada, del 19 al 21 d'octubre a Barcelona, on es planificarà tot el projecte, així com per viatjar a la resta de reunions que es realitzaran a Xipre, Itàlia, Grècia i Hongria.
 
Es valorarà:
· Haver treballat o participat de projectes europeus.
· Tenir experiència en recerques similars.
· Ser soci, voluntari/a i haver participat d'activitats de l'SCI-Cat.
· Tenir coneixement i/o experiència en voluntariat internacional, l'àmbit de l'educació per la pau i la cooperació.
 
Característiques:
· Durada del projecte aproximadament 10 mesos (durada de la recerca 6 mesos).
· Retribució aproximada de 4.000 euros pel total del projecte.
 
Envieu currículum a seleccio@sci-cat.org i ompliu aquest formulari fins diumenge 7 d'octubre de 2012. Les entrevistes estan previstes entre el 9 i l'11 d'octubre i l'inici del projecte el 19 d'octubre, coincidint amb la reunió preparatòria.