Oferta d’EVS a l’Oficina de l’SCI Internacional a Bèlgica!

Oferta d’EVS a l’Oficina de l’SCI Internacional a Bèlgica!

L'EVS té una durada d'un any, de febrer de 2015 a Gener de 2016, i es durà a terme a Amberes

L'oficina de l'SCI Internacional i l'SCI Catalunya obren una plaça de voluntariat de llarga durada a la seu internacional de l'SCI, situada a Amberes, Bèlgica. La durada del voluntariat és d'un any, amb inici al Febrer del 2015.

Les principals tasques del voluntari o voluntària seran:

Comunicació:
– La creació de contingut en línia (recollir vídeo, imatges, text) per al lloc web de SCI sobre la campanya Create a Climate for Peace, amb especial èmfasi en la situació de les minories ètniques (gitanos als Balcans), les dones, els joves, les comunitats indígenes, les persones econòmicament desfavorides, etc .
– Comunicació intensiva amb els membres de l’SCI i organitzacions associades a Europa, i més enllà de les activitats en curs per a sobre la campanya Create a Climate for Peace (recopilació de contingut, la prestació de suport)

Treballar el suport del grup:
– Donar suport al grup de treball de Joventut i Atur de l’SCI en la seva tasca de crear consciència sobre la situació dels joves amb menys oportunitats a Europa + l'organització d'activitats de voluntariat en benefici dels joves d'entorns desfavorits a Europa
– Donar suport al grup de treball SAVA (zona dels Balcans) en el seu treball per crear consciència sobre la situació de la gent i el clima als Balcans + organitzen activitats de voluntariat a la regió juntament amb les comunitats locals (especial èmfasi en el treball amb la població romaní) – Anvers, Bèlgica, SCI oficina + reunions ocasionals en la zona dels Balcans – al llarg de tot l'any – principalment treball d'oficina, a més d'algunes reunions físiques – SCI com la rebuda organització proveeix tutoria i orientació a l'oficina. Enviament de socis rebran actualitzacions mensuals per e-mail o Skype.

El suport del grup local de voluntaris:
– Donar suport als voluntaris de VIA (VIA Bèlgica és la branca flamenca SCI) en l'organització d'activitats de voluntariat local amb voluntaris flamencs durant tot l'any, com ara les activitats de comunicació, esdeveniments de recaptació de fons, la informació sobre les nits de camps de treball; accions al carrer, etc.

Camps de treball:
Coordinar / dirigir dos camps de treball a Flandes (Bèlgica) durant els mesos d'estiu  valors.

Si estàs interessat o interessada envia'ns un correu amb el teu currículum i una carta de motivació a: longterm@sci-cat.org