Participa a la 5a edició Festa de la Sopa!

Participa a la 5a edició Festa de la Sopa!

El proper dissabte 10 de novembre tindrà lloc la festa de les sopes d’aquí i d’allà dins del Festival Cultural Rava’ls. Ja pots inscriure la teva sopa!

Per cinquè any consecutiu des de l’SCI participem al Festival Rava’ls organitzant la Festa de la Sopa. Es tracta d’un esdeveniment que es proposa compartir l’espai públic entre les veïnes del barri i de la ciutat, a l’hora que ens coneixem i fem xarxa a través de la cuina.Aquest any el festival Rava’ls està dedicat a la lluita contra el racisme, per això a la Festa de la Sopa tindrem l’espai per compartir el nostre ingredient de la recepta antiracista, així com participar de diferents activitats per visibilitzar la problemàtica del racisme i la xenofòbia.

Vine a cuinar la teva sopa!
Nosaltres posarem el foc i els estris, tu cuines la sopa! Inscriu la teva sopa abans del 4 de novembre a través d’aquest formulari.

A partir de les 16h pots venir a cuinar la teva recepta!

Recorda posar nom a la teva sopa. Aquest any et proposem que triïs el nom d’una persona significativa de la lluita antiracista (pot ser la teva mare, la teva germana, el teu avi o un personatge històric!).

Vine a tastar-les!
A partir de les 20:30h ja podrem tastar totes les sopes i participar d’un scaperoom per acabar amb el racisme!

Qualsevol dubte o consulta, pots escriure a outgoing@sci-cat.org o trucar al 93 441 70 79.