Participa a la campanya “Fund a pacifist!”

Participa a la campanya “Fund a pacifist!”

Participa en el micromecenatge de la trobada internacional de l'SCI per tal que organitzacions del Marroc, Tanzània, Indonèsia o Nepal hi puguin assistir!

Com sabeu, el Service Civil International (SCI) és una organització de voluntariat dedicada a promoure la cultura de pau a través de projectes de voluntariat internacional per persones de totes les edats i contextos. L'SCI consta de 42 branques territorials arreu del món i un nombre creixent d'organitzacions partners.

El proper octubre del 2017 tindrà lloc la trobada "Exchange Platform Meeting", on les diferents branques i partners es troben conjuntament per compartir bones pràctiques, idees valorar conjuntament els projectes internacionals i pensar propostes per al futur. Aquesta trobada és crucial per al moviment de l'SCI.

"Una trobada com l'EPM és molt important, ja que és l'únic espai per als equips, les juntes i els i les membres de l'SCI per evaluar conjuntament els nostres projectes i trobar maneres de millorar. A més, és molt inspirador que es tracti d'una trobada autoorganitzada per un equip de voluntaris i voluntàries que reben el suport de les persones dels equips tècnics i de les juntes de les diferents branques i partners" – Marta Palau (SCI Catalunya. EPM Prep-Team 2016)

Tot i la importància d'aquesta trobada, alguns dels nostres partners no els és possible assumir econòmicament els costos del transport i manutenció de l'estada. És per aquest motiu que aquest any hem organitzat un procés de micromecenatge i petites donacions per tal que les nostres companyes puguin participar-hi. Les donacions aniran destinades a cobrir els seus viatges a la trobada que tindrà lloc a França.

Amb la teva aportació estaràs contribuint a que organitzacions com Espace Volontariat Oujda (Marroc), UVIKIUTA (Tanzania), International Volunteers for Peace (Indonesia) o SCI Nepal puguin participar de la trobada.

Si vols més informació sobre aquestes organitzacions i si estàs pensant en contribuir-hi, pots consultar aquest enllaç.