Participa a la “Festa de les sopes amb nom de dona”!

Participa a la “Festa de les sopes amb nom de dona”!

El proper 12 de novembre celebrem la III Festa de les sopes d'aquí i dàllà a la Pl. dels Àngels. Participa cuinant la teva sopa amb el teu grup d'amics/gues, col·lectiu o associació!

[Aquí pots veure les fotos de l'esdeveniment!]

La festa de les sopes és un esdeveniment que proposa un espai d'intercanvi i coneixement d'altres cultures mitjançant la cuina. La sopa és un plat estès per tot el món que va intrínsecament lligat a la idea de compartir àpat amb un grup gran de gent amb ingredients diversos. Els festivals de les sopes és un moviment estès arreu del món que proposa compartir l'espai públic amb l'excusa de cuinar un plat calent i alhora poder crear xarxa i enfortir els lligams entre les persones del barri. Aquesta edició la volem dedicar a totes les dones cuineres, la tasca de les quals sovint queda invisibilitzada.

Dins del marc de la 14a edició del Festival Cultural Raval(s) celebrem la "Festa de les sopes amb nom de dona: III Festa de la sopa d'aquí i d'allà" i et convidem a participar-hi portant la teva sopa!! Només has de tenir ganes de compartir una tarda entre fogons i portar els ingredients que creguis més idonis per a la sopa que vols oferir. També pots portar la teva sopa ja preparada i escalfar-la al moment del tast.

12 de Novembre
Cuinem a partir de les 16h a la Pl. dels Àngels (davant del Macba)
Inscripcions: Ho podeu fer a través d'aquest formulari!

Qui pot participar-hi?
-Persones, famílies, grups d'amics/gues, entitats, col·lectius…

Com es fa?
-Has d'inscriure la teva sopar en aquest formulari abans del 10 de novembre!
-Cal fer una sopa, de la mida que vulguis, el dissabte 12 de novembre a la tarda. Pots portar la sopa feta, la pots cuinar allà o la pots només escalfar!
-A partir de les 20,30h tothom podrà tastar i gaudir de totes les sopes!!
– Farem una reunió organitzativa el proper 7 de novembre!

Quin suport oferim?
Et facilitem focs, olles, utensilis de cuina i  una taula auxiliar.
Et recompensem el cost de comprar els ingredients de sopes fins a un màxim de 30€ per sopa (Cal que guardeu els tiquets!)

Vine amb els companys de feina, les amigues, la iaia, el nebot, l'entitat…!! 

Per a més informació?
Pots contactar amb la Irene i la Sara a outgoing@sci-cat.org