Participa a la formació de voluntariat de l’SCI!

Participa a la formació de voluntariat de l’SCI!

Hem adaptat en format online la formació per a voluntàries. Tindrà lloc els dies 20 i 21 de juny i és oberta a tothom! Informa’t de les condicions, i participa!

Abans de participar a qualsevol projecte de voluntariat de l’SCI és necessari assistir a les formacions de cap de setmana que oferim durant la primavera i estiu. Aquest any, però, degut a les mesures per la pandèmia del covid19, les formacions s’han vist alterades i hem adaptat el seu format al treball en línia sense perdre els recursos de l’educació no formal. Els camps de treball disponibles també són menys, i la possibilitat de que esdevinguin escenaris amb persones d’altres països encara dubtoses. Tot i així, des de l’SCI apostem per oferir aquesta formació tant per a les persones que han decidit fer camps al territori, com també totes aquelles que tinguin ganes d’aprofundir en el treball sobre el voluntariat, la interculturalitat, la gestió de conflictes o l’anàlisi de les desigualtats.

Per fer-ho ens trobarem els dies 20 i 21 de juny a través de la plataforma online de zoom per fer-ho el més dinàmic possible! A més, comptarem amb les sessions de taller sobre perspectiva de gènere, amb Luciferaces i de fotografia ètica, amb les companyes de Fotomovimiento.

HORARIS

Dissabte 20 de juny de 10:30h a 13:30h. Durant la tarda de dissabte es faran els tallers temàtics (a escollir): Fotografia ètica (amb Fotomovimiento) de 16h a 18h / Perspectiva de gènere (amb Luciferaces) de 18:30h a 20:30h
Diumenge 21 de juny de 10:30h a 13:30h

 

CONTINGUTS

  • Concepte de voluntariat, associacionisme i impacte del voluntariat
  • Creació, cohesió i autogestió de grups
  • Identitat, cultura i interculturalitat
  • La perspectiva positiva del conflicte: resolució i transformació de conflictes
  • Desigualtats, injustícies socials i drets humans
  • Coneixement d’altres projectes i experiències
  • Perspectiva de gènere
  • Fotografia per la transformació social

 

CONDICIONS I INSCRIPCIÓ

Preu: per sòcies gratuït (recorda que si has pagat la quota per anar a un camp o a un projecte de llarga durada ja ets sòcia). / Per no sòcies 40 €.
Si et fas sòcia ara (45€/l’any) no caldrà que paguis cap cost afegit per la formació, si vols fer un camp només caldrà pagar el cost del camp, seràs membre de l’SCI, ens donaràs suport econòmic per tirar endavant totes les activitats i podràs participar als espais de decisió de l’entitat. Pots fer-te sòcia aquí.

Inscripció aquí abans del 15 de juny. La formació és oberta per persones majors de 16 anys.

Una vegada inscrites, us enviarem tota la informació. Si teniu dubtes podeu escriure a camps@scicat.org.