Participa a la Festa de la Sopa, d’aquí i d’allà al Raval!

Participa a la Festa de la Sopa, d’aquí i d’allà al Raval!

Les sopes són un menjar simple que es troba en totes les cultures del món… t'animes a participar d'una mostra intercultural? 

Aquest novembre organitzem la FESTA DE LA SOPA, D'AQUÍ I D'ALLÀ en el marc del Festival de Cultures Raval's.

La 9a edició del Festival de Cultura del Raval tindrà lloc del 10 al 13 de novembre amb diferents activitats en diversos espais del barri. Aquest és un festival obert i participatiu que dóna a conèixer algunes de les moltes facetes de la vida cultural del barri, fomentant els vincles entre organitzacions i persones, mitjançant la creació d'accions culturals conjuntes. Els protagonistes del festival són les persones i les organitzacions que dia a dia viuen al barri i el construeixen, i que creuen en la cultura com a motor de transformació social, generadora de convivència i diàleg. 

Des de l'SCI Catalunya hi participarem amb una Mostra de sopes del Món. Creiem que la sopa és un plat simple i que es troba en moltes cultures del món, i per això volem fer aquesta mostra per compartir aquest deliciós menjar, provar noves receptes, conèixer d'on venen i crear un vespre intercultural per conèixer persones del barri.


L'acte es farà el divendres 14 de novembre, a les 20h a la Rambla del Raval.
És gratuït i i tothom hi està convidat a participar, o bé portant la seva sopa, o simplement venint a tastar, xerrar i conèixer gent nova al barri.

Si voleu més info o per inscriure's cal enviar un correu a activitats@sci-cat.org

Pel dia de la mostra cal portar un cartell junt amb la sopa on hi posi:
– el nom de la sopa, la seva procedència, tots els ingredients
– nom de la persona o associació que l’ha cuinada.

Us hi esperem!