Participa a la reunió per planificar el centenari de l’SCI!

Participa a la reunió per planificar el centenari de l’SCI!

La trobada tindrà lloc el 24 de maig a Bèlgica

La trobada vol crear un espai on es puguin compartir els records, on poder tornar a connectar amb l’SCI d’avui i on compartir una actualització sobre les activitats de celebració planificades en el marc del 2020, el centenari de l’SCI. Tindrà lloc a Bèlgica el 24 de maig.

S’acosta el centenari de l’SCI internacional! Per aquest motiu volem convidar-vos a totes a participar a la reunió per planificar l’aniversari de l’organització. La trobada tindrà lloc el 24 de maig a Bèlgica i té per objectiu conèixer i aprofundir en records i històries per reviure els 100 anys de SCI. També s’espera que les voluntàries portin propostes de tallers i temes a treballar durant el 2020. Podeu esmentar la vostra idea o proposta a Eventbrite quan ompliu les vostres dades.

Algunes coses a tenir en compte:

– Per als activistes locals de Bèlgica, Països Baixos i Nord de França, hi ha la possibilitat d’unir-se durant mig dia (dissabte a la tarda).
– Hi ha espai per a tendes de campanya al jardí per a qui vulgui, poden acampar. Els campistes són benvinguts per menjar i dutxes a l’edifici.
– Si preferiu un lloc més tranquil, el lloc és a prop de la ciutat de Gant, on hi ha múltiples ofertes d’albergs, hotels, B & B.
-Si voleu portar els vostres fills, tingueu en compte que cada nen de més de 2 anys ha de pagar el preu normal. Si el vostre fill té menys de 2 anys, és gratuït. Si portes un nen de menys de 2 anys pensa si vols compartir el teu propi llit o si vols portar el teu propi llit de nadó.
– L’allotjament que reservem només cobreix 118 llits.

Preus:
1. Pensió completa i allotjament: 69,34 € / limitat a 118 places
2. Pensió completa i amb botiga pròpia o allotjament propi: 48,38 €
3. Si només voleu assistir a la tarda de dissabte: 16,92 €

Dates i horaris:
-Arribada el divendres 24.05. a partir de les 5pm
-Sortida el diumenge 26.05. després del dinar fins al màxim. 17 h

Registre de pas a pas:
1. Feu clic a aquest enllaç que us redirigeix ​​directament a la pàgina de l’esdeveniment
2. Trieu el tipus d’entrada
3. Omple la informació requerida
4. Si voleu contribuir amb alguna cosa a l’esdeveniment (tallers…), descriu-los tan concrets com sigui possible a la casella desitjada
5. Procés de pagament: podeu triar una de les següents opcions de pagament: targeta de crèdit / dèbit, IDeal (només holandesos), SOFORT Überweisung (només Alemanya i Àustria), pagament per factura (transferència bancària).
*Nota: Si teniu la possibilitat agrairíem no utilitzar la transferència bancària com a opció de pagament perquè duplica l’esforç (hem de consultar manualment). Tingueu en compte que les transferències bancàries internacionals poden trigar uns quants dies.
6. Si tot ha anat bé, hauríeu de rebre una confirmació a la vostra adreça de correu electrònic. Si teniu algun problema, no dubteu a enviar-nos un correu electrònic.

Alimentació:
El menjar serà subministrat per Wow Food, una associació que promou un consum d’aliments saludable i responsable, fundat per alguns antics activistes de VIA B. Ens atendran, però tots els ajudarem a preparar els plats i mantenir el lloc en bones condicions.

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb voluntariat@scicat.org