Participa a la trobada de voluntàries i activistes de l’SCI!

Participa a la trobada de voluntàries i activistes de l’SCI!
Heu marxat de camps de voluntariat amb l'SCI? Esteu a algun grup local? Heu participat en un voluntariat de llarga durada? Sou socis o sòcies de l'SCI? No us podeu perdre la trobada de voluntàries!
La trobada tindrà lloc l'Ateneu Popular La Sèquia (Manresa) el cap de setmana del 7 i 8 d'octubre. No te la perdis!

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'SCI. Durant un cap de setmana, totes les persones relacionades amb l'SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d'activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l'oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals…) ens ajuntem!

És en aquest cap de setmana quan ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l'entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem dels concursos de fotos, els jocs, la festa, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules…!


Aquest cop la trobada serà a l'Ateneu Popular La Sèquia, un projecte col·lectiu que neix el 2009 a la ciutat de Manresa i que uneix diverses lluites i projectes del territori. El projecte funciona de forma assemblearia i és obert a tothom. Aquí trobareu més informació.

Informació pràctica:

  • La trobada tindrà lloc a l'Ateneu Popular La Sèquia
  • Té un cost de 10 euros, que s'haurà d'abonar en el moment de la inscripció. Podeu fer el pagament aquí.
  • Si viviu a més de 150km del lloc on es fa la trobada, podem cobrir el 50% del transport. Màxims: més de 150km (20€), més de 250km (40€).
  • Cal dur sac de dormir, màrfega, i el dinar del dissabte
  • El programa concret us el farem arribar a les persones inscrites una setmana abans de la trobada
  • S'hi pot arribar en transport públic. Us enviarem la informació de com arribar-hi en el correu informatiu.
  • INSCRIPCIONS: Per participar de la trobada us heu d'inscriure aquí abans del 27 de setembre! Penseu que hi ha places limitades! 🙂

Us hi esperem!