Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Participa a les formacions sobre voluntariat internacional!

Els propers mesos de maig, juny i juliol oferim formacions sobre voluntariat internacional a Catalunya, al País Valencià i a les Illes Balears. Inscriu-t'hi!

Abans de que arribi l'estiu, a l'SCI oferim diversos espais formatiu per aquelles persones que marxen a participar en projectes de voluntariat internacional (camps de treball i voluntariat de llarga durada), les formacions, però, són obertes a tothom.

Formació de voluntariat internacional

És la formació que fan totes les persones que marxen de camps de voluntariat internacional de l'SCI, però són obertes a tothom. Es tracta d'obrir un espai crític on analitzar les problemàtiques globals, aprofundir en les desigualtats i compartir eines per la resolució i transformació de conflictes. Es realitza amb mètodes d'educació no formal. 


Properes edicions: Oferim diverses propostes de dates i llocs i pots escollir la que et vagi millor. Per al 2018 les dates per a les formacions bàsiques són:
 
– 26 i 27 maig (Arenys de Mar)
– 16 i 17 de juny (Moià)
– 30 de juny i 1 juliol a Alboraig (València)
30 de juny i 1 juliol a Palma de Mallorca
– 14 i 15 de juliol (Cambrils).

T’interessa? Aquí trobaràs tota la informació i el formulari d'inscripció.

Formació per coordinadores de camps

Coordinar un camp de voluntariat i altres projectes de voluntariat internacional  i acompanyar un grup divers pot representar un repte. Des de l’SCI organitzem una formació per tal d’oferir recursos pràctics, solucionar dubtes i compartir inquietuds a l’hora de coordinar un projecte de voluntariat al territori. L’objectiu principal d’aquesta formació, doncs, és proporcionar les eines necessàries per facilitar i dinamitzar grups, així com resoldre i transformar conflictes. 

Els continguts de les formacions consistiran en dinàmiques sobre participació i dinamització de grups, prevenció, transformació i resolució de conflictes, entre d'altres.

Propera edició: 26 i 27 de maig del 2018

T'interessa? Aquí trobaràs tota la informació pràctica!