Participa a l’SCI donant suport als camps al territori!

Participa a l’SCI donant suport als camps al territori!
T’agradaria formar part d’un equip de voluntàries per cercar, visitar i acompanyar els camps de treball de l’SCI al territori? Si coneixes col·lectius o projectes transformadors i tens idees per incorporar a l’organització dels camps, aquest és el teu lloc!

Des del 1982 l’SCI Catalunya fem d’organització d’enviament de voluntàries a camps de treball d’arreu del món, a la vegada que n’organitzem arreu del territori (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra) on acollim voluntàries d’arreu del món.Els camps de treball són organitzats des d’entitats de base associativa, sense ànim de lucre i amb vocació de transformació social. Al llarg dels anys hem coorganitzat camps amb multitud de projectes del territori, però sovint la centralitat territorial i la manca de recursos ens ha impedit diversificar l’àmbit territorial i temàtic. És per això que volem comptar amb vosaltres, per extendre els camps de treball per tot Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra!

Som conscients que no hi ha millor manera de fer un acompanyament dels camps de treball que des de l’experiència de les persones que ja n’heu viscut, així com també des de la perspectiva del coneixement del teixit social local. A la vegada també volem compartir i debatre amb vosaltres sobre quin model de camps volem promoure des de l’SCI Catalunya.

L’acompanyament a l’organització dels camps consistiria en fer una recerca activa de col·lectius i organitzacions que podrien estar interessades en acollir un grup de voluntàries durant 2-3 setmanes, contactar-hi i un cop tingui lloc el camp, visitar-lo i fer una avaluació amb l’organització.

Així doncs, si voleu contribuir amb les vostres idees, coneixements i temps a continuar fent possible l’organització de camps de treball al territori, escriviu-nos a voluntariat@sci-cat.org i ens posem mans a l’obra!