Lidera un intercanvi juvenil sobre canvi climàtic a Berlin!

Lidera un intercanvi juvenil sobre canvi climàtic a Berlin!
La branca alemanya de l’SCI organitza l’intercanvi “Financial crisis: Climate adieu? We must raise our voices for climate justice – and act before it’s too late!” . Des de l’SCI Catalunya busquem una persona voluntària per participar en la preparació d’aquest intercanvi, treballar en equip amb els líders d’altres països i acompanyar el grup de joves catalans durant l’intercanvi.
Aquesta persona haurà de participar al procés de preparació de l’intercanvi treballant conjuntament amb els líders d’altres països per definir el programa i les activitats. Aquesta primera fase del projecte comporta un treball conjunt per internet i també una trobada presencial d’un cap de setmana a Berlin durant el mes de febrer.

A més, la persona escollida participarà a l’intercanvi mateix que tindrà lloc del 30 de març al 10 d’abril acompanyant als voluntaris catalans que seran seleccionats per participar-hi.

L’intercanvi té l’objectiu de formar líders en la transmissió de coneixements sobre el canvi climàtic i la justícia climàtica a través de la preparació de tallers per dur a terme a escoles o camps de voluntariat, una exposició itinerant, una acció de visibilitat al carrer, un tríptic informatiu, entre d’altres accions que impulsin una major conscienciació i motivació per fomentar accions a nivell local.
 

Inici de preparació del projecte: mitjans de febrer
Data del cap de setmana de preparació a Berlin: a decidir entre els líders.
Data límit per presentar candidatura: dimarts 5 de febrer
Cost de viatge, allotjament i manutenció: coberts al 100%
Revisa les condicions de participació aquí!
 
Dades de l'inercanvi:
Quan? Del 30 de març al 10 d’abril.
On? Prop de Berlín (Alemanya).
Cost: Els voluntaris han d’assumir el 30% del cost del viatge. El 70% del cost del viatge està cobert. El 100% del cost de manutenció i allotjament durant l'intercanvi està cobert. 
 
(Recorda que per ser persona sòcia o voluntària tens preferència a l'hora de ser escollida)