Participa a un training sobre voluntariat a Atenes!

Participa a un training sobre voluntariat a Atenes!
Europe: paradise lost? Volunteering in a past and future Europe” és un seminari del grup No More War de l'SCI Catalunya, un grup de treball especialitzat en cultura de pau. El seminari, que tindrà lloc del 28 d'octubre al 4 de novembre, s'adreça a voluntaris/es actius en l'àmbit de l'educació per la pau i es donarà prioritat a participants procedents de grups en risc de exclusió (en el cas Catalá a gent a l'atur), a voluntaris i a socis.
En aquest seminari, a Atenes (Grècia), es treballarà en xarxa amb altres participants procedents de diferents països, sobre el futur dels joves europeus, sobre alternatives i estratègies des de la societat civil per caminar cap a una Europa més inclusiva i igualitària.  Trobaràs més informació al document *Informació projecte de la columna de la dreta.

Les condicions per participar son:
– Tenir un nivell mig d'anglès que et permeti entendre el contingut i comunicar-te amb els altres participants.
– Enviar el *Formulari d'inscripció i el teu CV a voluntariat@sci-cat.org abans del 12 de setembre.
– Pagar el 30% de les despeses de viatge (la resta del viatge, la manutenció i l'allotjament son cobertes per la Unió Europea). El/la participant haurà de comprar els bitllets i se'ls hi tornarà el 70% al final del projecte.
– Un cop seleccionat/da, la persona participant haurà de fer-se sòcia del l'SCI Catalunya si encara no ho és.
– Comprometre's a fer una presentació de l'experiència a l'SCI Catalunya per compartir amb altres voluntaris/es.