Participa al ”Peace Facilitator”, una formació per a futurs coordinadors/es de camps de voluntariat!

Participa al ”Peace Facilitator”, una formació per a futurs coordinadors/es de camps de voluntariat!

El seminari tindrà lloc a del 17 al 21 d'Abril a Estocolm (Suècia)IAL Sweden, la branca sueca del SCI ofereix aquesta formació per donar resposta a: Com es pot contribuir a un món en pau com a coordinador/a d’un camp de treball? Com es pot trobar la pau interior? Com es pot atendre les  pròpies necessitats, les necessitats dels voluntaris/es i els de l'organització d'acollida en un camp de voluntariat?
 
Durant aquesta formació hi haurà una part de treball sobre comunicació no violenta, on s’explorarà una manera de comunicar que es caracteritza per l'amor, la comprensió i el respecte.  Es facilitaran processos de coneixença de les pròpies necessitats, les necessitats dels voluntaris/es i l'organització d'acollida d’un camp de voluntariat. També hi haurà una part més pràctica on hi ha l'oportunitat d’analitzar com es pot crear un camp de treball i contribuir a una cultura de pau.
 
 
Què busquem?  Busquem fins a 3 voluntaris/es molt motivats/des amb un bon nivell d’anglès, que tinguin experiència en camps de voluntariat i/o en el món educatiu o l’associacionisme. A més, es valorarà que tinguin ganes de coordinar un camp de voluntariat dels Països Catalans aquest any i implicar-se en el grup local de coordinadors/es de camp.
 
On i quan? El seminari tindrà lloc a del 17 al 21 d'Abril a Estocolm (Suècia)
 
Cost? Es reemborsarà el 70% de l’import dels costos del viatge si s’utilitza un transport respectuós amb el medi (vaixell, bus o tren). A més, cal pagar 37€ (que ajudarà a cobrir la formació, el menjar i l’allotjament).
 
 
Què cal fer? Omplir aquest formulari i enviar el teu CV a voluntariat@sci-cat.org abans del 3 de març.