Participa als grups d’activisme local de l’SCI!

Participa als grups d’activisme local de l’SCI!

Vols contribuir a la transformació social localment? Participa als grups locals de l'SCI! Akelarre violeta, justícia climàtica,  mediterrània i refugiades o la borsa de formadores. Vine a la xerrada del 20 d'octubre a informar-te!

Com moltes sabeu, a l'SCI no només treballem a nivell internacional, sinó que també ho fem localment, des dels diferents grups locals, projectes i activitats que duem a terme a La Vaqueria de l'SCI. Els grups locals estan formats per persones voluntàries que, motivades sovint per una experiència internacional transformadora, decideixen posar el seu granet de sorra en la transformació social també aquí.

Tu també pots formar part d'un grup local! Informa't, truca'ns, vine a una xerrada informativa, escriu-nos un correu i participa en les activitats que organitzen! 

El proper dijous 20 d'octubre organitzem una xerrada per explicar bé què pots fer amb l'SCI a nivell local, quins són els grups d'activisme locals actius aquest proper any i com participar-hi! La xerrada serà a les 20h a La Vaqueria de l'SCI (c/del Carme 95. Baixos 2a).

Aquí teniu un tastet:


MEIDTERRÀNIA I REFUGIADES

Ens proposem donar resposta a la problemàtica de l'acollida de les persones refugiades en xarxa amb altres entitats i projectes que ja hi treballen. AKELARRE VIOLETA

És el grup de feminisme de l'SCI. Ens autoformem per adoptar la perspectiva feminista a tots els àmbits de la vida quotidiana. És un grup mixte.JUSTÍCIA CLIMÀTICA

Al grup de Justícia Climàtica de l’SCI Catalunya reflexionem sobre el canvi climàtic, com aquest és una amenaça per assolir la pau a nivell global; i estudiem alternatives que podem dur a terme a nivell local. 

ANTICAPITALISME I ALTERNATIVES
[Nou!]: Analitzem les desigualtats estructurals derivades del sistema capitalista i pensem alternatives.PETJADA JOVE

Vine a participar amb joves del Raval per promoure la inclusió social al barri! Participem a festes del barri amb altres associacions, organitzem formacions sobre temes socials i promovem el voluntariat! 

BORSA DE FORMADORES
Treballem en l' educació per la pau i el desenvolupament, facilitació i dinamització de grups, teatre de les oprimides, metodologies participatives…

Pots escriure'ns a voluntariat@sci-cat.org per a més informació!