Participa donant suport a un grup de persones amb diversitat funcional!

Participa donant suport a un grup de persones amb diversitat funcional!

La Fundació Avets, a Moià, cerca persones voluntàries per donar suport al seu projecte durant aquest estiu, però també durant tot l’any!

La Fundació Els Avets, situada al municipi de Moià, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció i suport de persones adultes amb diversitat intel·lectual. Generalment acull persones voluntàries internacionals per fer voluntariats de llarga durada. Aquest any, degut a les mesures adoptades arrel de la crisi de la covid, obren diferents opcions per col·laborar amb el projecte, i cerquen:

  • Persones que vulguin donar suport al projecte durant 2 o 3 mesos durant l’estiu. Adaptació flexible a la disponibilitat de les persones.
  • Una persona per col·laborar-hi durant 12 mesos

Tasques de les persones voluntàries:
– Suport a l’equip de professionals en atenció a les persones en les activitats de la vida diària. a las personas.
– Suport en les dinàmiques de la llar: manteniment i organització, participació en les reunions d’equop, planificació d’activitats, sortides d’oci, promoció de festes i celebracions
– Treball en equip: participar en les reunions de coordinació, col·laborar en l’acollida de nous membres de la comunitat.
– Col·laboració en el manteniment de la casa, l’equipament, el jardí, la cuina i els vehicles
– Fer comunitat: la persona voluntària contribueix a crear un sentiment de comunitat i un lloc de reciprocitat i perteninença. Compartir la vida i fomentar les relacions amb tots els memrbes de la comunitat.

Perfil de les persones voluntàries:
– Motivació per entrar en relació amb persones amb discapacitat intel·lectual
– Major de 18 anys
– Ganes de tenir una experiència de convivència, de vida comunitària
– Actitud positiva i respectuosa i ganes d’implicar-se en el projecte.
– Tenir coneixements de castella i/o català.

Condicions per participar:

  • Per les dues modalitats de voluntariat (tant la de 2 mesos com 12), per participar només cal que et facis sòcia de l’SCI, pagant la quota anual de 45 €. En tots dos casos l’allotjament i la manutenció està inclosa. Consulta les condicions del projecte de llarga durada en aquest document.

Si estàs interessat/ada, escriu-nos a incoming@scicat.org el més aviat possible.