Participem de la FESC 2015!

Participem de la FESC 2015!

El proper cap de setmana 24 i 25 d'octubre participem a la Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya.

Arriba la cita anual de la Xarxa d'Economia Social i Solidària a Sant Andreu, Barcelona. El recinte fabril de la Fabra i Coats acull un any mes la Fira d'Economia Social i Solidària. 

En aquesta quarta edició l'SCI hi participem doblement amb el camp de treball de la XES i amb una paradeta informativa! Hi serem des de dissabte al matí a diumenge al migdia. Vine a veure'ns!
A més, des del passat dissabte voluntàries internacionals de l'SCI participen de l'organització de la Fira, així com ho van fer del festival Esperanzah aquest últim cap de setmana. 

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Més informació a la web de la FESC.