Participem del Cicle de Cinema de Mobilitzacions!

Participem del Cicle de Cinema de Mobilitzacions!

El Servei Civil Internacional de Catalunya promou la projecció de Temps de CanVi(e)s

Engega, un any més, el Cicle de cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils!

Si t’agrada el cinema i els documentals i penses que son una de les millors vies per difondre les diferents mobilitzacions socials que es donen a la nostra ciutat, aquest cicle segur que t’interessa.

Durant tots els dijous de juliol, a partir de les 21h, l‘espai jove La Fontana i el Consell de Joventut de Barcelona t’ofereixen un ventall de pel·lícules i documentals que podràs veure a la fresca mentre gaudeixes d’un bon pica-pica.

ENTRADA GRATUÏTA

En aquesta sisena edició del cicle tindrem la programació següent:

Cannalunya, una crònica sense fumimgciclecinema-cannalunya1

Dijous 2 de juliol a les 21h

Una visió diferent d’un moviment que es va inicia fa 23 anys i encarà continua vigent amb l’objectiu d’aconseguir una millora social que prioritzi el respecte, l’autonomia, i no les actituds repressives i punitives amb uns alts costos socials i econòmics.

Entitat promotora: CATFAC, Federació d’entitats cannàbiques de Catalunya

+INFO

 

imgciclecinema-tempsdecanviesTemps de CanVi(e)s

Dijous 9 de juliol a les 21h

Projecte documental d’alumnes de l’escola DateCuenta que reflexiona sobre diferents conceptes (violències, model de ciutat, autogestió) arrel del desallojament, el maig de 2014, del centre social ocupat Can Vies del barri de Sants a Barcelona.

Entitat promotora: SCI – Servei Civil Internacional de Catalunya

+INFO

 

 

Cómo sobrevivir a una plagaimgciclecinema-sobrevivirplaga

Dijous 16 de juliol a les 21h

El documental presenta els esdeveniments que van portar a un grup de joves, la majoria seropositius, a trencar el silenci i convertir-se en guerrers radicals per fer front al govern d’EUA i exigir que se li parés esment i se solucionés el problema que s’estava desencadenant entre la comunitat gai dels anys 80: la SIDA.

Entitat promotora: Associació Universitària Sin Vergüenza

+INFO

 

yes we fuckYes, we fuck!

Dijous 23 de juliol a les 21h

Documental que vol visualitzar, principalment, el sexe en persones de diversitat funcional i generar un nou imaginari col?lectiu on tots, sense complexes, sense censures, sense prejudicis i sense discriminacions, poden gaudir del sexe.

Entitat promotora: Lesbicat

+INFO