Peace Caravan: Welcome to Barcelona, benvingudes a Barcelona!!!

Peace Caravan: Welcome to Barcelona, benvingudes a Barcelona!!!

Ahir diumenge l'equip de l'SCI Catalunya esperàvem al port amb impaciència l'arribada dels companys voluntaris de la Caravana de la Pau que, desprès de recórrer 13 països, fan la última parada a Barcelona! Ens vam trobar, ens vam conèixer i va començar la festa, però… no estàvem sols!A la terminal d'arribades del port de Barcelona, una desena de voluntaris de l'SCI Catalunya esperàvem amb impaciència l'arribada dels Peace Caravaners. I finalment, després d'un llarg viatge des d'Itàlia, van arribar, ens vam conèixer i vam començar a gaudir-ho!
Aquí podràs veure algunes fotografies de l'arribada

Però al Port no estàvem sols, teníem amb nosaltres la tele i la ràdio! Si és que un esdeveniment així no es mereix menys! Aquí podràs veure el vídeo que ens van fer la Xarxa de TV locals i aquí el reportatge de Catalunya Ràdio.
Després d'un bon sopar que els voluntaris locals havien preparat, els integrants de la caravana es van repartir entre les cases de voluntaris a Barcelona per agafar forces per a la jornada d'avui.

Aquest matí hem jugat al Sudistan (fotos) i aquesta tarda hem visitat la zona Nord de la ciutat (fotos): el refugi de la guerra civil a la Plaça del Diamant i el búnquer del Guinardó.

Ara ja ens preparem per al següent menú, i demà: Biblioteca humana + manifestació de l'11 de setembre + concerts a l'Arc de Triomf! Aquí pots veure el programa d'activitats

Ja has signat el Peace Manifesto? (pdf manifest en català)