Peaceweek contra la LGBTIfòbia a Barcelona

Peaceweek contra la LGBTIfòbia a Barcelona

Participa a la peaceweek “Enfortim la resposta juvenil contra LGBTIfòbia” que tindrà lloc a Barcelona del 27 de setembre al 5 d’octubre. Cerquem dues intendents per unir-se al grup de joves internacionals!

Introducció

L’objectiu del projecte és enfortir les capacitats de l’SCI i d’altres organitacions juvenils i LGBTI+ per contribuir a una societat més inclusiva a través de la lluita i defensa dels drets de les persones LGBTI+, així com el voluntariat com a eina per combatre el discurs de l’odi i la LGBTIfòbia.

Objectius:

● Crer un espai segur per a les participants que permeti enfortir les seves capacitats.
● Conèixer les realitats de diferents països en relació a la situació dels drets de les persones LGBTI+ (discriminacions i violències institucionals, vulneracions de drets, moviments LGBTI+, resistències, aliances i procediments d’asil per raons de persecució per ser LGBTI+)
● Intercanvi de bones pràctiques.
● Conèixer projectes i moviments locals
● Promoure el voluntariat i la participació com a eines de transformació social
● Explorar altres temes en connexió entre la comunitat LGBTI i altres moviments (feminista, de treballadores sexuals, refugi i migracions).
● Explorar els temes des d’una perspectiva decolonial i posant llum als diferents eixos de discriminacions i privilegis.

L’activitat proposada serà en format de “Peaceweek”, una espècie de camp de treball, on hi participaran joves d’arreu del món, però amb una bona part del temps dedicada a les sessions d’estudi i debat. El programa s’acabarà de definir amb el grup internacional de l’SCI Gender Blenders i el grup d’activistes locals d’Akelarre Violeta en les properes setmanes.

Cerquem voluntàries per donar suport al projecte:

  • 2 persones per fer la intendència: Si t’agrada cuinar i tens disponilitat, aquesta és la teva ocasió! Necessitem un parell de persones per organitzar i cuinar els àpats pel grup de 15 persones internacionals. L’SCI cobrirà tots els gastos dels aliments, tu només has de posar l’art culinari! Podreu participar de les sessions de debat en els moments lliures.

Si t’interessa alguna de les tres propostes, escriu-nos un correu a voluntariat@scicat.org abans del 30 d’agost.