Peaceweek contra la LGBTIfòbia a Barcelona

Peaceweek contra la LGBTIfòbia a Barcelona

Participa a la peaceweek “Enfortim la resposta juvenil contra LGBTIfòbia” que tindrà lloc a Barcelona del 16 al 23 de juliol!

Introducció

L’objectiu del projecte és enfortir les capacitats de l’SCI i d’altres organitacions juvenils i LGBTI+ per contribuir a una societat més inclusiva a través de la lluita i defensa dels drets de les persones LGBTI+, així com el voluntariat com a eina per combatre el discurs de l’odi i la LGBTIfòbia.

Objectius:

● Crer un espai segur per a les participants que permeti enfortir les seves capacitats.
● Conèixer les realitats de diferents països en relació a la situació dels drets de les persones LGBTI+ (discriminacions i violències institucionals, vulneracions de drets, moviments LGBTI+, resistències, aliances i procediments d’asil per raons de persecució per ser LGBTI+)
● Intercanvi de bones pràctiques.
● Conèixer projectes i moviments locals
● Promoure el voluntariat i la participació com a eines de transformació social
● Explorar altres temes en connexió entre la comunitat LGBTI i altres moviments (feminista, de treballadores sexuals, refugi i migracions).
● Explorar els temes des d’una perspectiva decolonial i posant llum als diferents eixos de discriminacions i privilegis.

L’activitat proposada serà en format de “Peaceweek”, una espècie de camp de treball, on hi participaran joves d’arreu del món, però amb una bona part del temps dedicada a les sessions d’estudi i debat.

Per a més informació CONSULTA LA CRIDA PER A PARTICIPANTS

Si vols participar-hi, ompe aquest formulari abans de l’1 de juliol! Si tens qualsevol dubte, pots contactar-nos a incoming@scicat.org.