Per Nadal cada ovella va al Raval! Participa del concurs fotogràfic!

Per Nadal cada ovella va al Raval! Participa del concurs fotogràfic!

T'agrada la fotografia?

Vius o fas vida al barri del Raval?

Participa al concurs de Petjada Jove i mostra'ns com vius les vacances d'hivern en el teu entorn!

Et quedes tranquil·lament a casa en família? Surts a veure què es cou pel barri? Fas grans celebracions amb les amistats? Ensenya'ns-ho!

Petjada Jove és un grup del Servei Civil Internacional que treballa per la integració social i la participació dels joves al barri del Raval. Per això proposem noves activitats que esperem que us motivin a participar! Amb aquest projecte, ens agradaria esbrinar com viuen les festes les diferents cultures que conviuen al barri per conèixer els seus costums i tradicions.

És per això que et proposem que ens ho expliquis. Com ho pots fer? Envia'ns una foto teva amb qui tu vulguis de com passes les festes hivernals. Fes-nos una breu explicació del moment fotografiat, dient-nos que esteu fent i com us sentiu a participacio@sci-cat.org  Les fotos que rebem s'exposaran del 19 de gener al 13 de febrer a la Vaqueria del Servei Civil Internacional (c/ del Carme, 95 baixos). L'últim dia farem l'entrega de premis. 

BASES:

Qui? Tothom hi pot participar, només ens heu d’enviar el vostre nom, edat i telèfon.

Què? Cada participant pot presentar una sola foto presa al barri del Raval. Ha de ser original i inèdita, és a dir, no pot haver estat presentada a cap altre concurs.

Com? La foto s’ha d’enviar en format JPG i ha d’anar acompanyada d’una breu explicació sobre la situació que mostra.

Quan? Teniu temps per enviar-la fins al 8 de gener del 2014.

Esperem les vostres fotos! Recordeu que el dia 13 de febrer ens veiem per l'entrega de premis!